Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، در سال‌های اخیر رهبر معظم انقلاب در بیانات خویش بار‌ها عبارت «جوان مومن انقلابی» را به کار برده و با تبیین ویژگی‌های آن، الگوی تراز جوان در جمهوری اسلامی ایران را به تصویر کشیده‌اند. از آنجا که حوزه‌های علمیه و طلاب، یکی از عوامل مهم در شکل‌گیری انقلاب اسلامی بوده‌اند؛ اگر انقلاب بخواهد مستمر بماند باید طلاب و حوزه‌های علمیه انقلابی بمانند و از مسیر انقلاب منحرف نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد شاه‌سنایی کارشناس انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار کرد: اندیشه و بینش سیاسی شهید نواب صفوی برگرفته از آموزه‌های اسلام و سیره اهل بیت (ع) بود. نواب به امّت اسلامی معتقد و دغدغه وحدت جهان اسلام را داشت. او از هر فرصتی برای اعتلای کلمه حق استفاده می‌کرد و هر مکانی را که آماده شنیدن سخن حق و حرکت اسلامی می‌دید پایگاه جهاد با کفر قرار می‌داد.

محمد شاه‌سنایی یکی دیگر از شاخصه‌های اخلاقی شهید نواب به عنوان یک طلبه مؤمن انقلابی را، شجاعت و شهامت دانست و افزود: او لحظه‌ای در دفاع از دین و ارزش‌های الهی، خوف و ترس به دل راه نمی‌داد و با تمام قدرت در برابر انحرافات و هتک حرمت‌ها می‌ایستاد.

او ادامه داد: اجتناب از دنیاپرستی و زرق و برق فریبنده دنیا از دیگر شاخصه‌های این شهید بود. رهبر معظم انقلاب نیز بار‌ها از اعضای فداییان اسلام به عنوان جوانان مؤمن صالح پاکباز مخلص و بی‌طمع و بی‌اعتنای به دنیا و زخارف آن، یاد و تجلیل کرده‌اند.


کارشناس انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: شهید نواب صفوی به همگان آموخت در راه مبارزه، انسان باید محبت دنیا و مظاهر آن را از دلش بیرون کند؛ چون دنیاپرستی و لغزیدن در این وادی می‌تواند منجر به بی نتیجه ماندن اهداف بزرگ مبارزاتی شود.

شاه‌سنایی با بیان اینکه، شهید نواب و دوستان او در گروه فداییان اسلام، خودجوش و مستقل برای دفاع و حراست از ارزش‌های دینی و اسلامی اقدام می‌کردند، گفت: آن‌ها بر این باور بودند که اگر مراجع به دلیل اقتضای شرایط و برخی مصلحت‌ها نمی‌توانند دست به کار‌های انقلابی بزنند، دلیلی ندارد که طلاب نیز بنشینند و سکوت کنند. شهید نواب صفوی در بازجویی، خود را سرباز اسلام، و آیت اللّه بروجردی را افسر اسلام خواند و اعلام کرد تا زمانی که سرباز هست، افسر به میدان نمی‌رود.

او تصریح کرد: ثمرۀ اقدامات خودجوش و مستقل شهید نواب صفوی و فداییان اسلام، بیداری مردم و برملا شدن ماهیت رژیم پهلوی بود به طوری که بستر و زمینه را برای قیام مردم به رهبری حضرت امام (ره) و پیروزی انقلاب اسلامی فراهم کرد.

کارشناس انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: بُعد دیگر تأثیرگذاری تفکر و شخصیت شهید نواب را می‌توان شکل‌گیری حرکت‌ها و سازمان‌های سیاسی دانست که بعد‌ها در تحقق انقلاب اسلامی نقش آفرین بودند، که ازجمله آن‌ها می‌توان به حزب مؤتلفه اسلامی اشاره کرد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهید نواب صفوی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است

سرلشکر پاسدار حسین سلامی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت ماه روز بسیج سازندگی نوشت: ۱۷ اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام «بسیج سازندگی» از نهاد‌های روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیرقابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیات‌بخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب‌العین قرار دادن منویات و رهنمود‌های حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از شاخصه‌های برجسته «سازمان بسیج سازندگی» است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

وی تاکید کرد: اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ‌تر از گذشته تداوم یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • سه جریان مخالف استاد مطهری